Er du en af de mange mænd, der søger en ny og stærkere hårpragt? I så fald er du ikke alene, der er nemlig rigtig mange, danske mænd, som ønsker sig mere hår på hovedet.

Det kan være i alle aldre, helt ned fra 20årsalderen og op til pensionistalderen. Hårpragten er, som mankepragten er hos løver, noget vi tager meget nært.

Derfor kan en tynd hårpragt godt svække vores humør og selvtillid. Det kan en hårtransplantation heldigvis gøre bod på. Den kan så at sige hive bekymringerne op med roden.

Det virker, især på humøret

En billig hårtransplantation virker derfor ikke kun på dit hår. Den virker skam på hele dit væsen. Det er hele dig, der for godt af at være stolt, tilfreds og glad, når du kigger dig selv i spejlet.

I tiden er det helt normalt – meget mere end for år tilbage – at mænd går op i deres udseende. Det er blevet helt socialt acceptabelt. Derfor er hårtransplantationen også blevet mere aktuel, fordi den netop gør noget ved et særlig ømt punkt.

For håret er et ømt punkt, sådan er det, og det er meget svært at komme udenom. At se de høje tindinger blive højere, og at se håret begynde at tynde ud, er derfor ikke særlig sjovt.

Det er at sammenligne med at miste et par centimeter i højden, eller ikke at have opdaget de unødige kilo. Det gavner ikke selvtillidsbarometret. Men det gør en hårtransplantation.

Den gør det sjovt igen at se sig i spejlet. Den gør det spændende at skulle sætte hår. Det er en hårtransplantation, der kan give smilet tilbage, hvis det har været væk for en tid.

Et skub i den rigtige retning

Hårtransplantationen er nemlig et skud i den rigtige retning. Den giver fornyet selvtillid og kan falde på et tørt sted.

Det er med selvtillid, at vi score de bedste ting her i livet. Det er ikke kun det andet køn. Selvtilliden, du får fra en hårtransplantation, kan også været en af årsager til, at du få jobbet, du har søgt.

Det kan være den selvtillid til jobsamtalen, som du lige manglede og gik og ventede på. Overvej derfor gevaldigt, om ikke en hårtransplantation kunne være noget for dig.

Glem fordommene derhjemme

Dumme fordomme og billige jokes skal bare prelle af, når endelig håret er tilbage. Fordomme og jokes, der ikke skal nævnes her, skal ikke være en årsag til, at du vælger at blive hjemme.

Det kan ikke være andre mennesker, der skal bestemme, hvordan du ser ud. Det kan ikke være andre menneskers jokes og fordomme, der skal bestemme dit humør.

For rigtig mange mennesker er en hårtransplantation en gylden mulighed, som de vælger at gribe. Fordi det hjælper deres humør og deres forhold til sit udseende. Hvor skulle det spoleres, fordi nogle mennesker synes, det er sjovt at finde fejl ved.

Vi må aldrig lade os styre af, hvad andre mennesker tænker om os – udelukkende. Vi skal da selv være medstemmere i vores eget liv. Synes du ikke?

Skriv din kommentar

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her