Virksomheden Træhuse A/S er specialiseret i bygning af huse i træ. Træhuset bygges af kernetræ fra bæredygtige skove. Materialerne er Co2 neutrale, og virksomheden slutter sig således til den grønne bølge, der ruller ind over erhvervslivet i disse år. Og det betaler sig. Virksomheden er kåret til årets boligbygger i både 2019 og 2020. Her kan du læse mere om virksomhedens grønne principper og om, hvordan grønne tiltag og kvalitetsbevidsthed giver kunder i butikken.

Bæredygtighed sælger

Træhuse A/S bygger huse, der er gjort af træ fra inderst til yderst. Alle dele af huset er af kernetræ fra bæredygtige skove. Træ og øvrige materialer er Co2 neutrale, hvilket betyder, at miljøet ikke belastes, når du vælger et træhus fra Træhuse A/S. Denne tilgang skriver sig ind i en ny tilgang, der generelt set gør sig gældende i fortsat flere dele af erhvervslivet – nemlig at hensyn til miljø og planet skal prioriteres, når produkter produceres. Det koster måske lidt ekstra, men meget tyder altså på, at kunderne er villige til at betale for det. Givetvis fordi man også får god kvalitet med i prisen.

Som Træhuse A/S selv skriver på sin hjemmeside: ”Vi kunne godt bygge billigere, men vi prioriterer høje standarder og sætter god kvalitet i højsædet.” Når man som kunde vælger at få sit hus bygget af Træhuse A/S, kan man altså ikke alene vide sig sikker på at få et hus bygget af bæredygtige materialer, men også

Alle slags huse i træ

Træhuse A/S bygger alle slags huse – både i et plan, i halvandet plan og flotte toplanshuse. Husene kan både opføres i klassisk stil med sprossede vinduer for et hyggeligt og nostalgisk look eller i en mere moderne funkisstil med panoramavinduer. Det enkelte hus tegnes i samarbejde med kunderne, så det passer bedst muligt til den grund, det skal bygges på. Det gør blandt andet, at man kan placere panoramavinduer afhængigt af husets placering på grunden, udsigten fra grunden og meget andet.

Årets boligbygger i 2019 og 2020

Alle de ovennævnte kvaliteter har resulteret i, at Træhuse A/S er blevet udnævnt til årets boligbygger i både 2019 og 2020. Som virksomhed kan det altså betale sig med en grøn omstilling og fokus på god kvalitet – også selvom det kommer til at koste lidt ekstra for kunderne. Træhuse A/S er blot endnu et eksempel på, at forbrugere synes at være villige til at betale den ekstra pris for et kvalitetsfyldt og miljøansvarligt resultat.

Ud over de allerede nævnt fordele ved Træhuse A/S, kan virksomheden også tilbyde usædvanlig hurtig betjening. Allerede få måneder efter, byggeriet er sat i gang, kan kunden få nøglerne overleveret. Det skyldes, at Træhuse A/S opfører huse med præfabrikerede elementer på en fabrik. De tilpasses, så de passer til den tegning og vision, der er fremstillet i samarbejde med den givne kunde. Der er altså mange gode grunde til, at de to ærefulde priser er gået til netop denne virksomhed, og der er ikke noget, der tyder på, at succesen kommer til at vende i den nærmeste fremtid.

Skriv din kommentar

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her