Så du har planer om at få et erhverv op at køre. Eller måske er du allerede startet og leder nu efter at få en hjemmeside også til din forretning. Det er i hvert fald en rigtig god ide, så hvis du ikke har nogle planer om en hjemmeside, så burde du få det. Det er rigtig smart at have et sted folk nemt kan finde hen til, hvor de kan se hvad du har, før de behøver at gå ud af deres hjem. Men der er så mange andre ting, også at tage stilling til, før du starter sådan en side op. Det er alt fra design til optimering af både hastighed og trafik.

Heldigvis kan du få hjælp af TLA Media.

Hvilken hjemmeside vil du have?

Det første spørgsmål du skal stille dig selv, er hvordan det færdige produkt skal se ud. Du skal gerne have en ide om hele hjemmesiden i dit hoved, før du går ud og laver den. Lidt ligesom en skitse til en tegning. Du laver en masse forarbejde før du begynder at lave produktet, så du er bedst mulig rustet til at få lavet et godt produkt. For at få en god ide om dette, skal du tage stilling til, hvilket produkt og hvad kunderne skal finde på din side. Sælger du produkter, skal kunderne hurtigt kunne komme hen til det de leder efter. Hvis du er en frisør eller lignende, så skal kunderne hurtigt kunne finde hen til, hvor de kan bestille tider og lave reservationer. Dette leder os til designet.

Når du så har en god ide om, hvordan din hjemmeside skal fungere, så kan du begynde at finde ud af hvordan den skal ud. Hvor knapperne skal sidde og hvordan layoutet skal være. Det er nemlig vigtigt at det er overskueligt. Det er vigtigt at kunder hurtigt kan finde rundt og det er vigtigt at kunder ikke bliver forvirret på din hjemmeside. Man bliver overrasket over, hvor svært det kan være at lave et godt layout. Hjernen bliver hurtigt forvirret, hvis der er for meget input på en gang. Så dette skal man tænke på. Så skal man også tænke på, hvor pæn siden ser ud. Man skal også sørge for at farverne passer, så man kan læse teksten på siderne. På samme måde handler det også om at stå ud i forhold til andre hjemmesider, så man må ikke se for enkel og kedelig ud. Men man må heller ikke se for voldsom og farverig ud, ellers kan kunderne blive skræmt væk.

TLA Media sørger for hastigheden

Så kommer vi til noget af det mest kedeligste, eller i hvert fald noget af det mest tekniske. Nemlig hastighedsoptimering. Når en side får besøgende, så kalder man det, at siden får trafik. Og denne trafik vil falde drastisk, hvis hjemmesiden ikke er hurtig nok. Derfor bør du få hjælp til hastighedsoptimering hos TLA Media.

Skriv din kommentar

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her