Det er muligt, at du mener, at du sagtens lige kan klare dine elektriske opgaver derhjemme selv. Men du bør huske på, at elektrikere jo netop har taget en fagrelevant uddannelse, som gør dem særdeles kompetente til at klare selv det farligste elarbejde. Dét kombineret med den nødvendige erfaring gør det åbenlyst afgørende at vælge den bedste elektriker Allerød til at udføre dit elarbejde.

Hvorfor skal du bruge en elektriker i Allerød?

For det første er det faktisk forbudt at rode rundt i de faste installationer derhjemme, og det skyldes naturligvis, at du løber en meget stor risiko ved at pille rundt i ledningerne og stik. Begår du en fejl i samme forbindelse, kan du potentielt sætte dit eget liv på spil, fordi du for eksempel får et voldsomt stød. Men du kan også risikere andres liv, da der kan gå brand i bygningens installationer.

Derfor skal du altid overlade elarbejdet til autoriserede elinstallatører i dit nærområde, så du ved, at arbejdet er udført 100 % korrekt, og at det ikke indebærer nogen former for risiko. Derudover kan du være helt sikker på, at din forsikring ikke vil dække nogen form for skade, hvis du selv har pillet rundt i installationerne.

Hvilke opgaver kan du selv løse?

Selvom du som udgangspunkt altid skal antage en professionel elinstallatør til at hjælpe dit med elarbejdet derhjemme, så betyder det ikke, at der ikke er noget, du trods alt selv kan klare.

Du skal dog forinden have sikret dig, at du har en HFI eller en HPFI afbryder i din eltavle. Strømmen skal nemlig være afbrudt, før du kan påbegynde nogen former for elarbejde, så du ikke risikerer at få stød. Derudover skal du også være opmærksom på, at du under ingen omstændigheder må udføre elarbejde, der ændrer ved de grundlæggende installationer i din bolig.

Dog må du gerne udføre følgende selv:

  • Skifte stikkontakter og afbrydere
  • Tage lamper ned og montere nye
  • Skifte og montere forlængerledninger samt eventuelle transportable stikkontakter
  • Trække antenneledninger, telefonledninger og forlængerledninger

Den bedste elektriker i Allerød

Som du nok kan læse dig til, er det ret begrænset, hvor meget elarbejde du kan og må udføre selv. Og er du det mindste i tvivl om, hvorvidt du kan udføre det pågældende arbejde, så kontakt altid den bedste elektriker i Allerød.

Og her skal du vide, at Roskilde Fjordens El A/S er én af Sjællands absolut førende elinstallatører, og at de tilmed er blevet kåret som årets elinstallatør hele 5 gange. Og der er ingen tvivl om, at kunderne er tilfredse. Baseret på over 700 anmeldelser diverse håndværker-anmeldelsessites scorer Roskilde Fjordens El A/S hele 4,9 stjerner ud af 5.

De kan hjælpe dig med elarbejder af både større og mindre karakter og har både erhvervs- og privatkunder. Hvad end du skal have skiftet din eltavle, have nye stikkontakter eller ændret dybdegående i alle ejendommens installationer, så er Roskilde Fjordens El A/S klart et sikkert valg, hvis du vil have valuta for pengene.

Skriv din kommentar

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her