Mangler du et kostume til fastelavnsfesten eller polterabend? Kostume-pusheren har et hav af kostumer og tilbehør til kostumefesten, julefrokosten, sidste skoledag eller noget helt fjerde! Kategorien ”Søens og luftens folk” er lige noget for dig, hvis du gerne vil klæde dig ud som matros eller pilot til næste fest! Her kan du købe alt fra matroskostumer til både mænd og kvinder til jagerpilotkostumer og admiralkasketter. Bliv festens midtpunkt med et flot kostume!

Et bredt udvalg af kostumer

Søens og luftens folk har altid været et spændende og attraktivt kostumetema, da man nemt kan leve sig ind i den ofte farefulde rolle som matros, sømand eller pilot. Vi kender alle piloternes flotte blå uniformer og matrosernes hvide klæder, så der er intet behov for at forklare dit kostumevalg for de andre intetanende gæster. Der er noget direkte romantisk over søens og luftens folk, hvad enten de sejler rundt omkring Amalfikysten eller flyver højt oppe over skyerne med udsigt til en smuk solnedgang. Der findes nærmest ikke én matros eller pilot i film og tv-serier, som ikke bliver beundret af alle. Så hvorfor ikke vælge et sømandskostume eller flyverkostume og selv blive beundret?

Et sjovt og kreativt indspark til festen

Det er nemt at forestille sig, at man netop er kommet hjem fra en begivenhedsrig, men måske også farlig rejse, som du kan fortælle de andre festgæster. Hvis du gerne vil tage skridtet videre, kan du tilpasse kostumet til figurer fra film og tv-serier, som også er søens og luftens folk. Du kan tilmed købe kostumer fra ikoniske film, som f.eks. Tom Cruises legendariske rolle som jagerpilot i Hollywood-filmen Top Gunn. Du vil uden tvivl hitte stort, hvis du ankommer til festen i dette kostume for alle kender jo Top Gunn!

Glæd dig til den næste kostumefest

Gør festen og din oplevelse ekstra sjov ved at gøre noget ekstraordinært ud af dit kostume. Du kan for eksempel tage en oppustelig livredderbøje med som en del af din rolle som et af søens folk eller klistre et par tatoveringer på overarmen, som du kan vise frem. Hvis du hælder mere til at være flyver kan et prangende guldemblem tilføjes til dit flyverpilotkostume for detaljens skyld. Disse detaljer vil helt klart give anledning til sjove samtaler med de andre gæster, som har bemærket din sans for kreativitet! Måske vil den oppustelige livredderbøje også blive prøvet af som en del af festlegene?

God jysk kundeservice

Ved køb hos Kostume-pusheren er du sikret rigtig god, jysk service, som du kan stole på hver eneste gang. Kostume-pusheren er e-mærket, hvilket betyder, at du som kunde er garanteret tillidsfuld og sikker e-handel uden dikkedarer eller pludselige ekstra gebyrer. Firmaet tilbyder derudover 14 dages returret og fri fragt ved køb over 500 kr. Dette kan især være fordelagtigt enten for dig, der gerne vil gå ”all out” til kostumefesten og købe så meget tilbehør som muligt eller for dig, der køber kostumer for en hel gruppe personer, der gerne vil spare lidt penge.

Skriv din kommentar

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her