Søger du kvalitetsudstyr, når du skal på camping, sheltertur eller telttur. Så er er Outdoorpro helt klart en god kandidat til dig, der ikke gider sove våd i en sovepose.

Om du er interesseret til privatbrug eller det er til at handle, vil du sikkert kunne finde noget spændende. Det kunne være noget rigtig lækkert udstyr fra Snugpak.

Snugpak laver udstyr i verdensklasse, så slå hellere til, før det er for sent. Som invester eller friluftsmand ved du, hvad der er værd at smide penge efter.

Hvad er det, du betaler for?

Skal du købe noget at kvalitet, eller vil du have noget billigt, men af dårlig kvalitet. Det er jo det store spørgsmål, du som forbruger skal stille dig selv.

Kvantitet eller kvalitet. Når det kommer til teltturen, vil langt de fleste vælge kvalitet, medmindre det er festival. Men de er jo aflyst, så det er formentlig ikke kvantitet, du søger, men kvalitet.

I det tilfælde vil Snugpak være din absolutte vinder. De er leverandører af udstyr til militæret i England og det danske jægerkorps i Danmark. Højere kvalitet finder du næppe.

De har mange forskellige varianter, så du ikke nødvendigvis skal sove, som var du på militærtræningslejer. Helt almindelige telte er også tilgængelige – helt almindelige er de så ikke.

De er nemlig lavet, så de holder. Og det er af allerhøjeste vigtighed, når du sover i skov eller andet mindre bekvem terræn. Det er en forsikring for din tørre sovepose, hvorimod de billige telte ofte er det modsatte.

Godt udstyr er værd at betale for

I militæret er udstyret så absolut af høj betydning. De kan endda klandres for at gå for meget op i udstyr og for lidt i alt mulig andet. Det må læseren selv bedømme.

Men udstyret er i hvert fald i orden, for de bruger Snugpak. I hvert fald når det er jægerkorpsene, vi tænker på.

Og det samme er tilfældet for dig, der skal ud at se naturen i det dejlige vejr. Eller dig, der ved, at vejret i Danmark kan være tvivlsomt, og derfor vælger at købe noget kvalitet.

Det kunne også være noget beklædning til jeres lille lejr. Så kan det hænges over borde og andet, så de holder tørt, mens I får varmet noget mad eller kaffe.

Det er bare noget sjovere at være afsted velvidende, at I ikke bare har en presenning – eller noget, der ligner – som ikke holder.

Gå aldrig ned på udstyr

For som enhver god friluftsmand ved, så skal man aldrig gå ned på udstyr. Det skal selvfølgelig også bruges ellers er indkøbet nytteløst.

Men bliver det brugt, så køb noget, der holder, og lad det andet ligge i butikken. Hvis man går op i friluftslivet, er kvalitet over kvantitet. Hvis en hængekøje knækker, og du ender med hjernerystelse.

Eller hvis du ikke teltstængerne knækker, fordi du har købt noget ragelse. Så vil du ærgre dig over, at du ikke bare valgt at købe noget kvalitet. Køb Snugpak på Outdoorpro.dk

Skriv din kommentar

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her